Warunki zewnętrzne: mała kuchnia, niewystarczające wyposażenie, brak wykwalifikowanych pracowników, ograniczony budżet. Warunki wewnętrzne: wysokie wymagania. Tutaj do gry wkracza inteligentna technologia. Która gotuje, smaży i frytuje.
Nawet 4 razy szybciej i przy 40% mniejszym zużyciu energii w porównaniu ze sprzętami tradycyjnymi. Gwarantująca jeszcze więcej możliwości w kuchni i na talerzach za pomocą dwóch kadzi. Precyzyjnie, szybko, elastycznie.
Elastyczność ponieważ w restauracji „normalność” stanowi wyjątek. Ryby, mięso, warzywa. Krwiste, medium, wypieczone. Super ostre, bez soli. Wszystko teraz, wszystko jednocześnie, wszystko świeże, ale każda potrawa inaczej. Teraz kuchnie muszą produkować niezawodnie, szybko i wydajnie. Właśnie dlatego powstał iVario 2-XS. Dwie kadzie nieograniczone możliwości. Prosta koncepcja obsługi, moc z precyzją co do stopnia. Gwarancja różnych temperatur, do przyrządzania różnych potraw, z zastosowaniem różnych czasów. Bez konieczności nadzorowania, bez dodatkowego wyposażenia. Ale za to z pewnością osiągania niezawodnie pysznych rezultatów. Z zastosowaniem opcji iZoneControl można podzielić dna obu kadzi aż na cztery strefy. I uzyskać jeszcze większą elastyczność.