Wygląda jak patelnia przechylna, ale umie więcej: gotować, smażyć, frytować i gotować pod ciśnieniem – iVario Pro zastępuje praktycznie wszystkie tradycyjne sprzęty kuchenne. Posiada wystarczającą moc: wyjątkową technologię grzewczą łączącą wydajność z precyzją.
Dysponuje inteligentnymi funkcjami pomocniczymi, które myślą, uczą się i wspierają. Jest nawet 4 razy szybszy, przy nawet o 40% mniejszym zużyciu energii i znacznej oszczędności przestrzeni w porównaniu z tradycyjnymi sprzętami kuchennymi. Lub innymi słowy: ponieważ potrafi. Z gwarancją najwyższej jakości potraw, bez konieczności nadzorowania i kontrolowania.
Aby zmniejszyć presję, wystarczy podnieść ciśnienie. Jeżeli wymagana jest szybka praca, można uzyskać pomoc od opcjonalnej, inteligentnej funkcji gotowania pod ciśnieniem. Zamknięte za pomocą wewnętrznej blokady gulasze, potrawy duszone, wywary, zupy i potrawki są gotowe nawet o 35% szybciej. Oczywiście bez uszczerbku na jakości. Bez konieczności konserwacji. Po naciśnięciu przycisku system grzewczy iVarioBoost zwiększa ciśnienie i utrzymuje je na stałym poziomie. Przez cały proces przyrządzania. W ramach tej delikatnej metody struktura komórkowa produktów pozostaje zachowana, ale mimo to potrawy trafiają na stół w błyskawicznym tempie.